Telf. 971856000
iessantamargalida@educaib.eu

Fons social europeu

GESTIB-FAMÍLIES

Teniu a la vostra disposició l'aplicació GESTIB-FAMÍLIES, disponible també per a dispositius mòbils. Mitjançant aquesta plataforma podeu accedir de forma senzilla, entre d'altres, a:

  • el tauler d'anuncis que inclou informació del centre del vostre interès,

  • el calendari escolar (amb els dies festius, les vacances, etc.),

  • l'horari setmanal dels vostres fills,

  • les faltes d'assistència i algunes sancions dels vostres fills,

  • les qualificacions del present curs i dels anteriors (incloent infantil i primària),

  • les dades personals que tenim registrades al centre,

  • el resum de notificacions rebudes per SMS o via e-mail.

L'aplicació GESTIB-famílies esdevé una eina útil per a mantenir una bona comunicació entre famílies i centres educatius. Us recomanam que en faceu ús, ja que:

  • gran part de les comunicacions es faran mitjançant aquest programa de gestió. Durant el present curs ja no rebreu SMS d'informació general. Només es mantenen les notificacions sobre incidències concretes.

  • l'accés és relativament senzill i simplifica les gestions. Com a exemple, es pot sol·licitar la justificació de les faltes a través del Gestib i el tutor us pot respondre igualment amb aquest mitjà. Aquí podeu consultar el tutorial que explica el procediment a seguir.

Per donar-vos d'alta a l'aplicació heu de seguir les següents passes:

1. Tenir el formulari de sol·licitud. Mitjançant els tutors/es els ho hem repartit als vostres fills. Si en necessitau un de nou, el podeu demanar a secretària (971 58 60 00)
2. Omplir el formulari correctament i signar-ho:
- Revisar les dades que trobareu al requadre gris.
- Si hi ha qualque errada o canvi, la podeu rectificar al requadre blanc. Cal consignar una adreça de correu electrònic.
3. El centre gestionarà els formularis i vos donarà d'alta
4. Rebreu un sms en el vostre mòbil amb el número d'usuari, la contrasenya inicial i un enllaç a la pàgina web on heu d'acudir a realitzar el canvi d'aquesta contrasenya inicial per una de definitiva. Només teniu un termini de 24 hores per canviar-la.
5. Si teniu problemes amb la contrasenya l'heu de reiniciar:
- A la pantalla d'accés de l'aplicació disposau del botó “He oblidat la contrasenya”.
- Quan cliqueu a aquest botó accedireu a un pantalla que vos demanarà les següents dades personals: DNI, codi d'usuari (és el número d'usuari que heu rebut al sms), primer llinatge, data de naixement, sexe, telèfon mòbil i codi postal.
- Si alguna dada no coincideix amb les que tenim registrades al centre, no podreu reiniciar la contrasenya. En aquest cas vos podeu posar en contacte amb secretaria per poder solucionar-ho.
- Si les dades són correctes, rebreu una nova contrasenya per sms.
6. Altra informació a tenir en comptes:
- Si disposau d'un certificat digital podeu accedir directament a l'aplicació.
- La contrasenya té una vigència d'un any. Per canviar-la heu d'anar a l'opció de canvi de contrasenya que es troba a la dreta de la pàgina «weib.caib.es»
- Per a qualsevol dubte podeu telefonar o venir a secretaria.
- A la pàgina web del centre trobareu informació sobre l'aplicació.

 

Recordau que si teniu dubtes sobre qüestions relacionades amb l'Institut, no dubteu a contactar amb nosaltres, consultar la nostra pàgina Web (http://c07008351.eduwebs.caib.es/).